به گزارش آی فیلم 2، مراسم بزرگداشت «رضا رویگری» هنرپیشه و خواننده پیشکسوت ایرانی که در بستر بیماری بهسر میبرد با حضور هنرمندان و علاقهمندان به این هنرمند برجسته برگزار شد.
این مراسم در حالی برگزار شد که رویگری در شرایط جسمانی وخیمی بهسر میبرد و با کمک همراهان در این رویداد حضور یافت.
بزرگداشت هنرپیشه «عقابها» با اجرای «سالار عقیلی» آوازخوان شناخته شده موسیقی ایرانی آغاز شد و عقیلی پس از اجرا از زحمات رضا رویگری در زمینه هنری و خلق آثاری ماندگار در حوزه موسیقی و سینما و تلویزیون قدردانی کرد.
«محمدعلی نجفی» رئیس هیات مدیره خانه سینما ایران ضمن قدردانی از این هنرمند پیشکسوت گفت: رویگری با تمام وجودش هنر و بازیگری را تجربه کرده است. امیدوارم سایه وی همچنان بر سر ما باشد.
«محسن شایانفر» تهیه کننده حوزه سینمادر صحبتهایش گفت: خوانندگیاش را شنیده بودیم و در بازیگری هم بهترین بود. در نمایش حلاج بیشتر رضا رویگری را شناختم. بسیار بازیگر خوش قدم و فروتنی بود. در فلم سینمایی «ماه عسل» دنبال رضا رویگری بودم. شب فلمنامه را به او دادم و خواند و فردا صبح سر ضبط رفتیم.
در ادامه مراسم، مستندی از زندگی رضا رویگری به روایت «کیهان ملکی» هنرپیشه سینما و تلویزیون به نمایش گذاشته شد که در آن تمام دوران فعالیت هنری رویگری از زبان خودش به صورت صمیمی و در منزلش روایت و به تصویر کشیده شده بود. رضا رویگری که در این فلم همسرش را در کنارش داشت از کمک های بی دریغ و شبانه روزی همسرش صحبت کرد که چگونه در این سالها با تمام سختی های بیماری کنار آمده و مشکلات را با عشق به جان خریده است.
«رضا رویگری» زاده 6 جدی(دی) 1325 هجری خورشیدی در تهران، بازیگر، آوازخوان و نقاش اهل ایران است.
وی فعالیت هنری خود را با تیاتر و با ایفای نقش در نمایش «ویس و رامین» آغاز کرد و سپس با نقشآفرینی در دو قسمت از سریال «چنگک» وارد عرصه تلویزیون شد.
رویگری با ایفای نقش در سریال «محله بهداشت» (1363) در میان مردم شناخته شد و در سال 1363 با بازی در فلم «عقابها» به کارگردانی «ساموئل خاکچیان»، قدم به عرصه سینما گذاشت.
وی بازی در فلم های سینمایی «اجارهنشینها» (۱۳۶۵)، «کانی مانگا»(1366)، «شب بیست و نهم» (۱۳۶۸)، «ماه عسل» (۱۳۷۱)، «بلوف» (۱۳۷۲)، «جوانی» (۱۳۷۷)، «شک» (۱۳۸۰)، «دلشکسته» (1387)، «زمهریر» (1388)، «اخراجیها 3» (1389)، «صداست که میماند» (۱۳۹۰)، «راه بهشت» (۱۳۹۰)، «قرار بعدی همانجا» (۱۳۹۲) و ... را در کارنامهی هنریاش دارد.
رویگری همچنین در سریال هایی چون «برگ و باد» (1377-1376)، «معصومیت از دست رفته» (1381)، «پول کثیف» (1385)، «خط شکن» (1387)، «عملیات 125» (1387)، «مختارنامه» (1388)، «دارا و ندار» (1389-1388)، «تاوان» (1389)، «ملکوت» (1389)، «سه، پنج، دو» (1390)، «زمانی برای عاشقی» (1392)، «مدینه» (1393)، «تنهایی لیلا» (1394) و ... به ایفای نقش پرداخته است.
گفتنی است تا کنون سریال های «تنهایی لیلا»، «ملکوت»، «پول کثیف»، «به کجا چنین شتابان»، «عملیات 125»، «تاوان»، «مدینه»، «خطشکن»، «سال های مشروطه»، «سه پنج دو» با هنرنمایی «رضا رویگری» از شبکه آی فیلم 2 نشر شده است.
بیشتر بخوانید:
رئیس سازمان سینمایی ایران: آقای رویگری از سرمایههای ارزشمند سینما است
«رضا رویگری» به روزهای اوج خود بازمی گردد؟
«رضا رویگری»: بزرگ ترین آرزویم برگشتن به روزهای گذشته است
عصبانیت بازیگر ایرانی از شایعات؛ «رضا رویگری»: مگر سالم بودن من به کسی ضرر می رساند؟!
بازیگر سریال «ملکوت»: کسی به من پیشنهاد بازیگری نمی دهد/پول کرایه خانه ندارم
رضا رویگری: آرزوی من این است که به افغانستان زیبا سفر کنم / انشاالله فضای مجازی نابود شود
رویگری: داستان تنهایی خودم را نوشتم / اگر پول دوره های درمانی ام را تمویل کنید، ادامه می دهم
م ا